Att arbetsleda ett lyckat gräv!

En medarbetare kommer med en idé till ett gräv. Visst, spännande, men resurserna är begränsade och gräv tar tid. Det räcker inte med en bra idé, det behövs noggrann planering och kunskap om vad som krävs för att jobba fram ett lyckat gräv. Kanske arbetar du på en redaktion som vill men ännu inte kommit igång med gräv.

  • Hur gör man ett gräv?
  • Vilka metoder leder fram till ett lyckat gräv?
  • Hur kvalitetssäkrar du grävet?
  • Vilka publiceringsfrågor måste du sätta under lupp?
  • Hur coachar du medarbetarna?

Det är några av frågorna som tas upp på den här kursen som leder till att du får med dig ABC för arbetsledare som leder grävjobb.

Vi inleder kursen med tre dagar i Kalmar och följer sedan upp processen en dag i april och en dag i maj, då i Stockholm, Göteborg eller Malmö beroende på var de flesta deltagarna kommer från..

Kursledare: Nils Hanson, f d redchef och ansv utg för Uppdrag Granskning på SVT. Har varit på alla Gräv sedan starten…..

Övrig information: Kurs och resa är kostnadsfria. Om du blir antagen till kurs så har du möjlighet att boka boende på Calmar Stadshotell till ett avtalspris på 616 konor/natt inkl. moms. I priset ingår frukost och kvällssoppa. Mer information om hur du bokar kommer vid ett eventuellt antagningsbesked.

 

Fojo flyttar!

Visste du att från och med december så flyttar Fojo in till stan? Kolla på klippet nedan så får du veta mer: